Menu

Blijf overnachten

WTC Hotel

WTC Hotel Leeuwarden, gelegen naast Holland Casino en heeft 143 luxe, ruime designkamers. Op de 11e etage kun je dineren op hoog niveau in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Grenzend aan élevé kun je ook dineren in le bráss, waar je in een informele setting van klassieke gerechten geniet. Op deze etage is ook de Skybar gesitueerd, waar je van een drankje, cocktail of klein hapje kunt genieten.

Van der Valk Hotel

Ruime, comfortabele kamers vind je in Hotel Leeuwarden. Dichtbij de snelweg, maar tevens een prachtig uitzicht op de weidse omgeving en landschappen.

Post Plaza

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken.

Hampshire Hotel (oranje hotel)

Dat Oranje Hotel Leeuwarden de eyecatcher van de stad is, weten ze in Leeuwarden allang. Al zo’n 130 jaar, om precies te zijn. Maar ondanks de rijke historie van het hotel, zijn de kamers fris, eigentijds en lekker laagdrempelig. Verken de stad, relax in de lounge op het terras of schuif aan voor een overheerlijke lunch in Brasserie Oranje

Bastion Hotel

Bastion Hotel Leeuwarden biedt haar gasten 68 hotelkamers. Het 3 sterren hotel is gemakkelijk te bereiken, dichtbij de A32. De korte afstand naar de historische binnenstad zorgt ervoor dat onze gasten graag in dit hotel in Leeuwarden overnachten.

Stenden hotel

Ontdek onze liefde voor gastvrijheid en service in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Stenden Hotel is het 4-sterrenhotel in Leeuwarden waar attent personeel aan al jouw wensen voldoet voordat je weet dat het er is. Wij bieden comfortabele hotelkamers met gratis speciale chocoladerepen en koffie, thee en water. Stenden Hotel ligt aan de rand van het stadscentrum en is de locatie om jouw dag te beginnen voor zaken of vrije tijd.

Alibi hostel

Na jaren van plannen, fantaseren en organiseren heeft Alibi Hostel, het eerste en enige hostel van Leeuwarden, eindelijk haar deuren geopend! En dat ook nog op zo’n bijzondere locatie, de oude gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort! Wekenlang is er met hulp van vrienden en familie lopen zagen, timmeren, boren en poetsen om van een oud cellenblok een thuis voor iedereen te maken.