Menu

Praktische info

Alle X-Honours Congrestival info

Hieronder kun je alle informatie vinden betreffende het X-Honours Congrestival.

Vervoer

Het X-Honours Congrestival vindt plaats op NHL Stenden Hogeschool aan de Rengerslaan 8-10 te Leeuwarden. Voor een gedetailleerde routebeschrijving kun je hier klikken. Rondom het Congrestival zijn parkeerterreinen waar je de auto kwijt kunt. Een uitrijkaart kun je bij registratie van ons krijgen. Om jouw route met het openbaar vervoer te plannen kun je hier klikken.

Voor de woensdag en de vrijdag zullen wij vervoer regelen tussen de verschillende workshops. Let op: inschrijving voor de workshops is op woensdag en vrijdag verplicht en kan via lillian@stendenmeetingu.nl

Parkeergelegenheid

Fiets

NHL Stenden Hogeschool is per fiets te bereiken via de Rengerslaan en Dokkumertrekweg. Voor fietsen, brommers en scooters is er een fietsenkelder met 2.000 plekken onder het gebouw. De afritten zijn aan de zuidzijde (bij de grote hal) en de westzijde (aan de Rengerslaan). In de fietsenkelder is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

Auto

De parkeerplaats bij NHL Stenden Hogeschool is bereikbaar via de Rengerslaan en 24 uur per dag geopend. Er is plaats voor 800 auto’s en motoren. Vanaf de parkeerplaats is het schoolgebouw lopend bereikbaar. Bij deelname aan het X-Honours Congrestival ontvang je van ons een uitrijkaart.

Mindervaliden

Onderstaande voorzieningen zijn aanwezig. Mocht je aanvullende wensen hebben vul dan gerust het contactformulier in. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

  • liften
  • rustruimten
  • invalidetoiletten en –parkeerplaatsen
  • aangepaste stoelen
Annuleren

Annulering is mogelijk tot en met 20 mei 2018 en kan tegen 50% van het tarief. Indien studenten zich afmelden wordt er 5 euro in rekening gebracht. Na 20 mei is er geen annulering meer mogelijk, uiteraard zijn de tickets dan wel overdraagbaar.

 

Over Leeuwarden

Er zijn bijzonder veel bezienswaardigheden in Leeuwarden die je tijdens jouw bezoek aan het X-Honours Congrestival kunt bewonderen. Onlangs heeft de BBC hier aandacht aan besteed met een noemenswaardig artikel wat hier te lezen is.

Ook zeker de moeite waard als je in  Leeuwarden bent is het Friese Museum.

Het is niet voor niets dat Leeuwarden derde is in de top 10 van Europe vakantiebestemmingen. Voor het volledige artikel klik hier.