Menu
Home / / Het X-Honours DNA

Het X-Honours DNA

Locatie: / Datum: 7 Juni 2018 Tijd: 9:00 - 17:00

Het X-Honours DNA

Wat zou het DNA van het X-Honours Congrestival 2018 zijn? Daar zijn wij benieuwd naar! DNALWD2018 verzamelt het DNA van alle mensen die iets met Leeuwarden hebben. Studenten, inwoners, toeristen noem het maar op. Iedereen mag meedoen. Het gaat natuurlijk niet om echt DNA maar iets wat te maken heeft met de stad of met jezelf, wij noemen dat jouw creatieve DNA. Je bent vrij in wat jij in jouw DNA-buisje stopt, alles mag zolang het maar in dat ene buisje past. Let op: Geen vloeistoffen en geen levende dingen.

 

Bij registratie van het Congrestival vind je een DNA-buisje en een DNA-kaart met informatie. Van tevoren vragen we je alvast na te denken over de inhoud van je buisje. Dit kun je dan meenemen naar het Congrestival. Tijdens het evenement zijn er vrijwilligers van DNA aanwezig om je te helpen. Bij de vrijwilligers lever je ook het buisje weer in. Je kunt het buisje ook opsturen of bij een DNA-inleverpunt inleveren als je er even rustig over na wilt denken.

Kijk voor meer informatie over het opsturen en inleveren van je buisje en informatie over het project op www.dnalwd.nl, volg ons op de socials en kom snel eens langs in het gemeentehuis!

Wil je het DNA-buisje opsturen, dat is geen probleem en is gratis!

DNALWD2018 Antwoordnummer 6210 8900VC Leeuwarden