Menu
Home / / HartLAByrint

HartLAByrint

Locatie: FUN Datum: 7 Juni 2018 Tijd: 10:00 - 11:30

Een levensgroot serieus spel als hulp voor verdieping en inzicht in het leven. Doelgroepen kunnen zijn, studenten en docenten (specifiek ook van hoofdstudies om hen een nieuwe beweging aan te reiken) maar ook externe organisaties i.v.m. cultuurbewustzijn waarbij honours studenten (mee)trainen en als idee om ouderen en jongeren te verbinden door juist senioren te vragen om hun verhaal en op deze manier te verdiepen.
Verwar het hartLAByrint trouwens niet met een doolhof. Je mist dan een belangrijk punt: in een doolhof verlies je de weg, in een labyrint vind je de weg! Het labyrint is een oeroud archetype, dat verbonden is met transformatie en (weder)geboorte en is in feite een metafoor voor het levenspad. Met het lopen van het hartLAByrint doen we dat als het ware na. De vorm van het hartLAByrint geeft vertrouwen dat je je kern ook echt kunt bereiken. Een leven wil geleefd worden en dat spel wil gespeeld worden, de vraag is voel je de stroom waar jij naartoe wilt en welk bericht wil jouw leven dan doorgeven? Ik hoop dat dit spel kan bijdragen aan het verkrijgen van inzicht daarin. Bij de huizen horen verschillende paden, begeleidende LAB-kaarten zoals Elementenkaarten, wegwijzerkaarten en nog meer. Ook horen er de verschillende modellen die wij bij de coaching in ons Honours Programme Changing Cities gebruiken bij.

Tijdens de conferentie in juni in Leeuwarden zou ik graag het hartLAByrint zoals deze er dan ligt willen testen en heel graag nieuwe tips en ervaringen willen krijgen en delen.
Ik heb 1 vraag voor de mensen die mee willen doen bij de conferentie.
1) Voel je de stroom van jouw leven en welk bericht wil jouw leven doorgeven aan de wereld en heel specifiek aan mij i.v.m. het hartLAByrint?

Gegeven door Natascha Kuipers van Saxion Hogeschool Enschede

Taal: Nederlands