Menu
Home / / DNA buisjes – Ticketguard – music cafe, make your own music! – Drinkbeker – Food & Beverage – Hele dag!

DNA buisjes – Ticketguard – music cafe, make your own music! – Drinkbeker – Food & Beverage – Hele dag!

Locatie:Tale GardenDatum: 7 Juni 2018 Tijd: 11:50 - 18:00

Muziek café:

Jam sessie 18:00 tot 20:00
Als een voorbode van de uitvoering van vanavond zullen de muzikanten van de Mosquito’s de huisband voor de X-Honours Jam zijn. Ze mengen de wensen van de aanwezige muzikanten in hun levendige feest en zorgen ervoor dat iedereen op het podium zijn persoonlijke hoogtepunten bereikt. Het bijwonen van deze sessie is gratis en beschikbaar voor alle deelnemers aan het Congres. Breng je gitaren, bassen, saxofoons, pianovingers en drumsticks mee, want we zullen de binnentuin van het NHL-gebouw rocken, jazz de basis vormen en al het andere funk. De sessie begint om 18.00 uur, maar deelnemers aan de sessie worden verzocht hun instrumenten en hun muzikale wensen in te leveren tussen 16.00 en 18.00 uur, zodat we ons kunnen voorbereiden op de sessie.

The Mosquito’s 21:30 tot 23:00 uur
Een combinatie van Funk, R & B, Reggae, Latijns gevoel en een geweldig gevoel voor humor op het podium is waar het bij MOSQUITO om draait. Een band uit 2004 voor de Theo “Mosquito” Taihitu (gitaar), Albert “Buddy” La Fontaine (drums) en Gonzalo Crespo (gitaar), met verschillende bassisten, deze formatie speelden in de muziekscene van Nederland en wonnen het publiek voor hun charisma en gevoel op het podium, 2008 Gonzalo verliet de band en trok het land uit op zoek naar antwoorden en nieuwe horizonten, in hetzelfde jaar sloot de Venezolaanse metal bassist van de band genaamd “LABERINTO” Gregosaurius Rex zich bij de band aan als een lage basgitaar en backing vocals vullen de kloof die MOSQUITO de afgelopen 2 jaar had ervaren. Een internationale stichting maar met echt Amsterdams gedrag, die hun publiek altijd laat zien dat muziek genoeg reden is om gelukkig te zijn, samen met hun zeer eigenaardige passie voor Mexicaanse roots, legendes en natuurlijk “TEQUILA”.
Theo ‘Mosquito’ Taihitu, Albert ‘Buddy’ La Fontaine en Gregorio ‘Gregosaurius Rex’ Rangel, nemen je mee op een reis rond de wereld. Ze nemen hun ‘Tex-Mex’-smaak op in een eclectische mix van muziekstijlen van over de hele wereld. Voor deze reis heb je geen kaartje nodig om te rijden, alleen een hele verbeelding. Of Theo, Buddy en Greg je meenemen naar Jamaica, Cuba of Californië, ze staan ​​garant voor feestplezier. Je kunt er zeker van zijn dat hun show vers, origineel en met een glimlach over de hele wereld zal zijn.
Speciaal voor deze show zullen ze worden begeleid door saxofonist Stevieray, ook wel de Math Teacher van de NHL Stenden. Een vaste gast op het podium met de muggen voegt hij emotie en energie toe aan zijn brullende tenorsaxofoon.
Geniet van de positieve vibes en stap aan boord van de Mosquito-trein en wees niet bang om een ​​beetje te worden, want ze bijten zeker, maar hun beet kriebelt niet !!
www.mosquitozzz.com

 

Het X-Honours DNA:

Wat zou het DNA van het X-Honours Congrestival 2018 zijn? Daar zijn wij benieuwd naar! DNALWD2018 verzamelt het DNA van alle mensen die iets met Leeuwarden hebben. Studenten, inwoners, toeristen noem het maar op. Iedereen mag meedoen. Het gaat natuurlijk niet om echt DNA maar iets wat te maken heeft met de stad of met jezelf, wij noemen dat jouw creatieve DNA. Je bent vrij in wat jij in jouw DNA-buisje stopt, alles mag zolang het maar in dat ene buisje past. Let op: Geen vloeistoffen en geen levende dingen.

Bij binnenkomst van het Congrestival krijg je een DNA-buisje en een DNA-kaart met informatie. Van tevoren vragen we je alvast na te denken over de inhoud van je buisje. Dit kun je dan meenemen naar het Congrestival. Tijdens het evenement zijn er vrijwilligers van DNA aanwezig om je te helpen. Bij de vrijwilligers lever je ook het buisje weer in. Je kunt het buisje ook opsturen of bij een DNA-inleverpunt inleveren als je er even rustig over na wilt denken.

Kijk voor meer informatie over het opsturen en inleveren van je buisje en informatie over het project op www.dnalwd.nl, volg ons op de socials en kom snel eens langs in het gemeentehuis!

Wil je het DNA-buisje opsturen, dat is geen probleem en is gratis!

DNALWD2018
Antwoordnummer 6210
8900VC Leeuwarden
Website

Facebook

Instagram

info@dnalwd2018.nl

 

Drinkbeker:

Voel jij je verantwoordelijk voor je eigen afval en heb je altijd van een drinkbeker of een plastic wegwerpfles een sleutelhanger willen maken? Dat kan bij WeCycle tijdens het congrestival.